znaczy pracuja .... :szeroki_usmiech
mozna sie dodzwonic, ale wymaga to naprawde cierpliwosci
Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!
Zwiń
X
-
Szkoda że telefonu nie odbierają... W ogóle nie można się do nich dodzwonić
Zostaw komentarz:
-
-
Również polecam! Serwisuje tam już kolejne auto. Chłopaki znają się na Skodach i wiedzą co robią. Szybkie i trafione diagnozy. Jak dotychczas nie zawiodłem się i mam nadzieję, że tak już zostanie.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki Grzesiek.
faktycznie znikł mój temat kicha.
Też tam byłem wczoraj i
Serwisują na oryginalnych częściach lub na sprawdzonych zamiennikach.
I OII też już tam widziałem
Zostaw komentarz:
-
-
rowniez polecam ten warsztat - co prawda wyglad moze nieco odstraszac ale robote chlopaki robia dobrze. no i ta masa roznych 'skodolotow' przy wjezdzie ...
aha: w nazwie maja 'serwis POGWARANCYJNY'.
Zostaw komentarz:
-
-
W związku że ostatnie posty zostały utracone to tak na przyszłość napisze jakby ktoś szukał.
Godny jest polecenia warsztat na ul. Syreny 14 ,(warsztat znajduję się na terenie starej bazy PKS)
tel.22 631 17 96
Mamy tam 5% rabat na hasło OCP
W tym warsztacie robione są tylko Skody i dlatego na swojej robocie znają się jak mało kto, dlatego POLECAM!!!
Czynny:
pon-pt od 8.00 do 18.00
PS. Dobre mają ceny :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
A umawiałem się na 10%. Przy okazji muszę podjechać i się zapytać
Zostaw komentarz:
-
-
Dzisiaj skorzystałem z usług tego warsztatu.
Co prawda - rabacik 5% a nie 10%
Ale podejście bardzo dobre....
No i OCP otwiera nieco drzwi szerzej
Propozycja naprawy na dzień dobry - wtorek....
OCP + prośba - proszę podstawić auto za 40 minut.
Podejście do klienta - profi
Co do naprawy - zobaczymy...... myślę, że będzie OK. Jakby co napiszę :diabelski_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Dla zainteresowanych...przenieśli swoją siedzibę.
Tzn. jest prawie w tym samym miejscu...w dawnej zajezdni autobusowej, ale kiedyś wjeżdżało się w lewo i do końca a teraz jest w dawnym warsztacie Land Rover'a. Zecydowanie lepiej wygląd teraz ten warsztat.
Polecam.
Zostaw komentarz:
-
-
korzystałem, polecam super szybko i bez problemu i bezbłedna diagnoza (łożysko alternatora). Tylko mogliby zrobić lekki remont.
Zostaw komentarz:
-
-
Serwisowałem tam felicię teraz octavię. Chłopaki specjalizują się w skodach i znają się dobrze na robocie. Polecam!
Zostaw komentarz:
-
-
Ja też potwierdzam, na octaviach znają się lepiej niż ktokolwiek inny. Zresztą już zajeżdżając pod warsztat widać same skody na parkingu
Zostaw komentarz:
-
-
Rabat dla klubowiczów na robotę z częściami 5%
Warsztat wykonuje
MECHANIKĘ I ELEKTRYKĘ
, zresztą paru klubowiczów tam było i byli zadowoleni
Warszawa
ul. Syreny 14
tel. 631-17-96
tel kom. 601-272-817
warsztat znajduję się na terenie starej bazy PKS
Czynny:
pon-pt od 8.00 do 18.00
serwis POGWARANCYJNY'
płatne tylko gotówką
na stacjonarny telefon cięzko się dodzwonić, ale trzeba próbować :wink:
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć wszystkim!
Po dość cichym dotychczasowym pobycie postanowiłem się ujawnić:-) Powodem jest dzisiejszy odbiór mojej nowej 'Czarnej Perły' O II FL 1,8 TSI. Po krótkiej raczej rundce po mieście siedzę i wczytuję się w instrukcję. Przepaść technologiczna dzieli ten samochód od mojej kochanej O1 1,9 TDI ALH, z którą nawet koleżanka małżonka pożegnała się czule dzisiaj rano:-)
Dyskrecja pracy i wściekła dynamika silnika w tym nowym cudeńku przyprawiają mnie na razie o dreszcze. Myśle że ochłonę nieco w czasie weekendu bo wybieram się w całkiem miłą trasę na wieś. Wlepka juz czeka, jak tylko złapię ładne światło do zdjęć to nie omieszkam przedstawić nabytku nieco bliżej.
A przy okazji, jak wyczaić oznaczenie mojego silnika? Bo na wlepce w książce serwisowej w miejscu gdzie w dizelku miałem ALH teraz mam symbol CDAA. Z tego co czytałem to symbol jakim VW znaczy ten silnik, ale na liście w konfiguracji profilu takiego nie ma. W zasadzie jest tylko jedna pozycja z 1,8 TSI.Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: